Elk kind is uniek. Dat is iedere keer mijn vertrekpunt als ik ouders aan de lijn krijg. Zij zijn op zoek naar een plek voor hun kind in één van onze locaties voor kinderopvang. En dat zijn er ongeveer tweehonderd. Als klantadviseur van Doomijn heb ik het overzicht van de opvangmogelijkheden in hun buurt. Voor ‘nieuwe’ ouders is het een spannend moment, dat begrijp ik heel goed. Ze maken met mij afspraken over het belangrijkste in hun leven: hun kind.

Het is aan mij om dan het vertrouwen te winnen. Jarenlang heb ik als pedagogisch medewerker gewerkt in enkele van onze kinderdagverblijven. Ik weet dus hoe het er toe gaat. Ik ken de sfeer en de pedagogische uitgangpunten. Veel van mijn collega’s ken ik persoonlijk. Wij zijn ervan doordrongen dat Doomijn samen met de ouders de basis legt voor een mensenleven. Ik vind het daarom belangrijk ouders vertrouwen te geven.

Elk kind is uniek. Dat is iedere keer mijn vertrekpunt als ik ouders aan de lijn krijg.

Daarbij is het natuurlijk ook van belang dat ik ouders goed kan informeren over de beschikbaarheid van plaatsen. Voor de planning gebruik ik een computersysteem. In een klein team met specialisten en gebruikers werken we er hard aan om die systemen te moderniseren en efficiënter te maken. Hierdoor kan ik ouders sneller en beter van dienst zijn.