Mensen maken Travers

Sta jij net als al onze mensen midden in de maatschappij? En wil je vanuit jouw kennis, eigenheid en talenten een bijdrage leveren aan onze samenleving? Dan passen we zeker bij elkaar.

Travers is namelijk een actieve organisatie met hart voor welzijn, kinderopvang, cultuur, vrijwilligerswerk en vooral voor mensen. Bij Travers, Doomijn, Hedon, Travers Welzijn en ZwolleDoet! werken bijna 1000 medewerkers; met uiteenlopende functies, opleidingen en achtergronden zetten zij zich elke dag in voor leefbare buurten en vitale, veilige wijken. Een betere leefwereld dus. Door, voor en van mensen.

Goede cao, goede voorwaarden

Goed zijn we ook voor onze medewerkers. Dat vinden we heel belangrijk, want gezonde en actieve mensen zijn blije medewerkers. En dat merken onze klanten. Daarom zijn de primaire arbeidsvoorwaarden geregeld in twee cao’s. Afhankelijk van waar je werkt, zijn dat de cao Kinderopvang en de cao Sociaal Werk.
Daarnaast bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfseigen regelingen. Bovendien kent Travers een actueel Sociaal Plan.

Met regelmaat hebben we vacatures. Bekijk het actuele aanbod.