De kracht van samen

Waar mensen samen zijn ontstaat verbinding. Verbinden is het uitgangspunt van alles waar Travers voor staat. Wij zetten ons in om kinderopvang, welzijnswerk en cultuur voor iedereen bereikbaar te maken.

Onze mensen staan midden in de leefgemeenschap. We helpen bouwen aan vitale wijken en leefbare buurten door de individuele kracht van mensen en de gemeenschapskracht van de samenleving te ondersteunen.

Verbinden en versterken

Wij geloven in de kracht van het individu, maar vooral ook in de kracht van samen. We ondersteunen de groei en ontwikkeling van jonge kinderen. We helpen jongvolwassenen op hun weg in de samenleving. En we staan ouderen bij als het niet meer zo gemakkelijk gaat. In alle gevallen zijn het de vitale leefgemeenschappen die mensen ondersteunen waardoor zij kunnen groeien.

In dienst van

Travers kan het niet alleen. Onze mensen werken binnen de wijken samen met andere organisaties op het gebied van onderwijs, zorg en sport. Allemaal met dezelfde drive: de leefomgeving van mensen versterken, zodat ze niet buiten de boot vallen.  Travers medewerkers zijn ambitieus en vernieuwend. Gemotiveerd staan zij in dienst van de buurt, de wijk, het dorp of de stad.